Kosova

Zhduken dy vajza nga Prishtina

Policia e Kosovës ka njoftuar se dy vajza janë raportuar si të zhdukura gjatë ditës së djeshme në Prishtinë, shkruan kosova.info.

Në rastin e parë ankuesja femër ka raportuar se motra e saj viktima femër është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

Kurse Me 05.11.2019 ankuesi mashkull ka raportuar se vajza e vëllait të tij viktima femër është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.