Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Zhduken dy persona, një në Gjilan e tjetri në Prizren

Dy persona janë raportuar të zhdukur në polici.

Njëri rast ka ndodhur në fshatin Livoq të Gjilanit.

“Nëna ka raportuar të shtunën në polici, se vajza e saj e mitur kishte dal nga shtëpia dhe deri në kohën e raportimit te rastin, vajza e saj nuk është kthyer dhe nuk iu është lajmëruar familjarëve të saj”, thuhet në raportin 24 orësh.

Rasti është duke u hetuar.

Rasti i dytë ka ndodhur në Prizren të premten.

“Nëna ka raportuar se vajza e saj viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më”, thuhet në raport.

Rasti është duke u hetuar.

Go to TOP