Kronika e zezë

Zhduken dy persona në Kosovë

Gjatë ditës së djeshme në qytetin e Kaçanikut zhdukur një vajzë.

Një person ka raportuar në polici se vajza e tij është dalë nga shtëpia më datë 2 shtator dhe që nga ajo ditë nuk dihet se ku ndodhet ajo.

Kurse, në Prizren një person më të meta psikike është larguar nga shtëpia më 1 shtator dhe nuk dihet se ku gjendet ai, rastin në polici e ka raportuar babai i viktimës.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.