Life Style

Zgjidhni një nga letrat intuitive dhe merrni këshillën tuaj!

Kaloni pak minuta në heshtje për t’u çlodhur dhe bëni zgjedhjen tuaj! Ju dëshironi që gjithçka të ndryshojë, por mbani atë që keni, sepse është e vetmja mënyrë që ju bën të ndiheni të sigurt. Është koha për të provuar atë që ju keni shtyrë kaq gjatë, duke pasur frikë dështimin! Kush është mjeshtri i jetës suaj? Jeni ju apo frika juaj?!

Pra, zgjidhni një nga letrat intuitive dhe merrni këshillën tuaj!

Letra nr. 1

Kjo letër tregon aftësinë për të menduar për fatkeqësitë e shkuara, humbjet dhe dhimbjet, pa u përqendruar në to! Kjo është një periudhë e mirë për një transformim emocional të një personi që përballon mirë të gjitha sfidat e fatit! Tani ju mund të hiqni barrën tuaj emocionale nga e kaluara! Kjo barrë nuk duhet t’ju shoqërojë gjatë jetës! Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse jeni duke u përpjekur të izoloni veten për të mbrojtur zemrën tuaj nga dhimbja që është shkaktuar në të kaluarën!

Përsërit: zemra ime është e hapur dhe e lirë nga dhimbjet e kaluara. Ajo që nuk më ka rrëzuar më ka bërë më të fortë. Tani jam gati për më shumë dashuri dhe intimitet.

Letra nr. 2

Ndoshta po përjetoni procesin e rilindjes. Ngjarjet dhe pasiguria e kohëve të fundit mund të kenë pasur një efekt në zemër dhe ju duhet të “preheni” sepse thjesht nuk kuptoni se çfarë të bëni. Por kjo periudhë do të përfundojë këtë javë. Dëshira juaj për jetën do të kthehet me nivelin e besimit. Mos u shqetësoni përse po ndodh tani. Nuk është e nevojshme t’i kuptoni të gjitha, për të shijuar jetën!

Kjo është një javë fantastike për kreativitet dhe luajtshmëri dhe gjithashtu për një takim apo një festë!

Përsërit: E dua jetën time dhe jam mirënjohës për kthimin e dëshirës për jetën.

Letra nr. 3

Kjo letër tregon luftën ndërmjet vetes suaj individuale dhe asaj pjese të vetes që e di se jeni të përsosur, të përkryer dhe të dashur. Mund të bllokoheni në mënyrë krijuese dhe / ose të ndiheni të shqetësuar për shkak të dyshimeve për veten. Të gjitha këto ndjenja negative përkeqësohen, sepse ju vazhdoni ta krahasoni veten me të tjerët dhe nuk e njihni përsosjen tuaj të lindur. Mjaft përballjes së vetes me të tjerët! Le të udhëheqë gëzimi dhe pasioni. Fëmija juaj i brendshëm e di rrugën, edhe nëse harroni…

Përsërit: Unë jam i përsosur, duke qenë vetvetja dhe duke përhapur dritën në këtë botë.