SPORT

Zgjedhet anëtari i bordit të Apelit të federatës Europiane të pingpongut

Përmes një komunikate për media është bërë e ditur se është zgjedhur anëtari i bordit të Apelit të federatës Europiane të pingpongut (ETTU) – shkruan Kosova.info

Në këtë pozitë është përzgjedhur nënkryetari i pare I federatës së Pingpongut, Jeton Oruqi. 

Në këtë Konferencë kanë marrë pjesë kryetari i federatës z. Jeton Beqiri si dhe Sekretari i përgjithshëm z. Fadil Luta, i cili është përzgjedhur edhe si verifikues për procesin e votimit.

Në këtë konferencë kryetar i ri i ETTU-ës është zgjedhur Igor Levetin nga Rusia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483