SHËNDETËSIA

Zemaj sot mban konferencë për vendimet e reja rreth menaxhimit të situatës me Covid-19

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, sot do të mbaj sot konferencë për media në të cilën do të flas lidhur me pandeminë Covid-19 dhe vendimet e reja rreth menaxhimit të situatës me virusin korona.

Konferenca mbahet në MSh, duke filluar nga ora 18:30.