Kosova

Zemaj fton deputetët ta votojnë Projektligjin

Arkive

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka thënë se në pakon për zbatimin e programit për rimëkëmbje ekonomike, Qeveria ka paraparë të ndaj edhe një fond rezervë për dhe rreth pandemisë COVID-19.

Zemaj ka ftuar deputetët që ta votojnë Projektligjin për Rimëkëmbjen ekonomike.

“Në pakon për zbatimin e programit për Rimëkëmbjes ekonomike, Qeveria ka paraparë të ndaj edhe një fond rezervë për dhe rreth Pandemisë. I bëj ftesë edhe një herë deputetëve të Kuvendit të Kosovës që para interesave të veta ta vendosin interesin e qytetarëve dhe ta votojnë Projektligjin për Rimëkëmbjen ekonomike”, ka shkruar ai në Facebook.

Ministri ka thënë se kur bëhet fjalë për interesin e shtetit dhe qytetarëve duhet të tregohet pjekuri. “Çdo herë kur bëhet fjalë për interesin e shtetit dhe qytetarëve, kemi ditë të tregojmë pjekuri e të punojmë bashkë. Andaj, është koha nesër ta dëshmojmë këtë. Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike i duhet vendit dhe shëndetësisë tone”, është shprehur Zemaj.

Në pakon për zbatimin e programit për Rimëkëmbjes ekonomike, Qeveria ka paraparë të ndaj edhe një fond rezervë për dhe…

Posted by Armend Zemaj on Wednesday, 23 September 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.