Kosova

Zeka i reagon ashpër Gecit, ja çka i thotë për LDK –në

Ish-deputeti Milaim Zeka i ka reaguar Gani Gecit të LDK -së që tha sot se Vetëvendosje dhe PDK -ja janë parti që rrjedhin nga LPK –ja.

Zeka ka shkruar në Facebook se LDK është e regjistruar si parti në Beograd, e se ka rrjedhur direkt nga Lidhje e Komunistëve të Jugosllavisë.

“LDK është pjelle direkte e Lidhjes te Komunisteve te Jugosllavisë. E regjistrume midis Beogradit. Prej te parit, e deri tek i mrami themelues te LDK se, kane qene komunist te shokut Tito. Nëse atyre nuk ju vjen marre për ketë orientim, pse me ju ardhe marre djemve dhe vajza e te LPK-se qe kane qene te orientuat kah shoku Enver”, ka shkruar Zeka në Facebook.