Love & Sex

Zbulohet se cila është kategoria më e klikuar në sajtet pornografike

Disa kërkime të “My Job Quote” kanë zbuluar se faqja “Pornografia me mësues” është më e klikuar nga të rriturit, raporton “Metro”.

Kjo kategori klikohet pothuajse 14,570 herë në muaj. Kjo ndoshta se profesioni i mësuesit të bën më shumë të fantazosh, është dinamika e fuqisë, humbje e ndëshkimit ose fërkimi sensual në tabelën e bardhë.

Nuk është zbuluar ende pse ndodh kjo, por është më se e dukshme se ka diçka profesioni i mësuesit që zhvillon fantazinë e të gjithëve.

Kurse kategoria pornografike me infermiere është në vendin e tretë. U zbulua se bëhen 9,710 kërkime në muaj për këtë kategori.

Pornografia me mësuesit, pastruesit dhe infermierët janë tre kategoritë më të kilikuara në google nga të rritur.