Kosova

Zbulohet pllaka memoriale e viktimave të 11 Shtatorit në ShBA

Është zbuluar pllaka memoriale në nderim të viktimave të 11 shtatorit 2011 në ShBA në oborrin e Qeverisë së Kosovës, shkruan Kosova.info.

Zbulimin e kësaj pllake e bënë Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj dhe ambasadori amerikan në Kosovë, Philip Kosnett.

Në këtë momerial është gdhendur logoja e Qeverisë së Kosovës dhe fjalët  “Kosovo Remembers” dhe “Kosova kujton” si dhe datat 11 shtator 2011.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.