Show Biz

Young Zerka së shpejti me këngën e re “Anna”

Pas një kohe të gjatë të paralajmëruar për projektin e ri “Anna ” reperi ka bërë të ditur që kënga shumë  shpejt do të jetë e vizuelizuar edhe me videoklip .

Reperi premton që kënga vjen me ritme verore, ndërsa ka zbuluar edhe bashkëpunëtorët, të cilët janë Mojo Productions dhe Tull Productions.

Kënga e fundit e Zerkës arriti shumë ndëgjueshmëri me  këngën e fundit “Diamanta” në bashkpunim me mikën e saj Ronela Hajati  ku arriti të ketë shumë klikime.