Show Biz

Xhesika Berberi/ Në kë është e dashuruar?

Modelja e njohur shqiptare Xhesika Berberi , e cila jeton në Amerikë ku edhe punon, ka postuar disa foto ku shihet në bikine dhe merr diell

Por, derisa ajo qëndron në një pishinë të vogël në anglisht flet për dashurinë.

“Mbylli sytë, bje në dashuri, rri këtu – Rumi”, ka shkruar ajo.

Nuk dihet a është dashuruar Xhesika në vendin ku po qëndron apo në personin që  e ka fotografuar.

Nuk dihet a është dashuruar Xhesika në vendin ku po qëndron apo në personin që  e ka fotografuar.