Video

Xhamia dhe kisha në Ferizaj

Një nga simbolet më të njohura në qytetin e Ferizajt është xhamia dhe kisha ortodokse.

Imami dhe prifti duan që muri i ndërtuar para disa vitesh mes xhamisë dhe kishës të rrënohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.