Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Wisner mesazh urimi Shqipërisë nga qendra të larmishme historike

David Wisner, i ngarkuar me punë në Ambasadën e ShBA-së , në Tiranë, ka uruar 111-vjetorin e pavarësisë së Shqipërisë.

Ai, përmes rrjetit social ‘Instagram’, bëri të ditur përzgjedhjen e tij në një formë të veçantë urimi për këtë festë të shqiptarëve, duke u shpërndarë në shumë qytete e qendra të ndryshme kulturore e historike në Shqipëri.

“Urime popullit shqiptar në 111-vjetorin e Pavarësisë nga Ambasada e ShBA! Për të shënuar këtë ditë të veçantë, oficerët tanë amerikanë dhe stafi ynë kanë udhëtuar në të gjithë Shqipërinë, jo vetëm për të ndarë këtë mesazh, por edhe për të përjetuar kulturën dhe historinë e larmishme, për të cilat aq shumë shqiptarë luftuan përgjatë historisë suaj të pasur. Gëzuar Ditën e Pavarësisë! Gëzuar Shqipëri!”, ka shkruar Wisner. /Kosova.info/

Go to TOP