Kosova

VV’ja vazhdon t’i mbushë bordet me familjarët e zyrtarëve të saj

Vetëvendosje ka vazhduar të çojë familjarë të zyrtarë të saj nëpër borde të institucioneve. Një gjë të tillë e ka bërë edhe sot. Fatban Bunjaku është Zyrtar për Logjistikë dhe Informatikë në Vetëvendosje dhe ka qenë në vitin 2017 kandidat për asamblist në Komunën e Prishtinës.

Sot, Reporteri.net mëson se bashkëshortja e tij, Dafina Gezha është emëruar në Bordin Drejtues të Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë.

Dafina Gezha është emëruar në këtë bord në emër të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës – IKSHPK. Ajo, me vendimin e Qeverisë do të ketë mandat 3 vjeçar.

Para një viti, vet Bunjaku mbante konferencë për media për të kritikuar punësimet partiake në borde publike.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.