Kosova

Vushtrri: Kjo është kandidatja e LDK-së që mori më së shumti vota

Rrezarta Karasniqi është kandidatja për deputete më e votuara nga dega e Lidhjes Demokratike të Kosovës në Vushtrri.

Krasniqi, që po synon mandatin e tretë në Kuvend, edhe në zgjedhjet e 2019 ishte me e votuara në këtë komunë.

Këtë e ka bërë të ditur Krasniqi përmes një shkrimi në Facebook.

Postimi i saj i plotë:

Të dashur qytetarë,

Dje Kosova votoi për legjislaturën e tetë të Kuvendit të Republikës së Kosovës. Ishte një proces demokratik dhe zgjedhje fer.

Krenare që jam banore e këtij vendi, që dha shembull të demokracisë duke mbajtur pishtarin e asaj se kur flet qytetari, të gjithë duhet të heshtin dhe të pranojnë verdiktin.

Unë, dua t’i falenderoj të gjithë bashkëvendasit e mi që më votuan edhe kësaj radhe, me ç’rast për herë të tretë, u zgjodha kandidatja më e votuar nga dega e LDK-së në Vushtrri.

Një përkulje ndaj gjithë atyre që shprehën besimin ndaj meje, duke ua konfirmuar sërish, se premtimet do t’i dërgojë në vend.

Faleminderit strukturave të degës së LDK-së në Vushtrri dhe të gjithë aktivistëve. Në emër timin personal, urime partisë fituese, me shpresën se të gjitha punët do t’i orientojë për të mirën e qytetarëve. LDK-ja nuk do ndalet. Përkundrazi, historia ka treguar se pikërisht kur të tjerët na kanë llogaritur poshtë, atëherë ia kemi filluar ngritjen.