Kosova

Vuçiç: Nëse nuk arrihet marrëveshja, Serbia nuk do të ketë të ardhme

Presidenti I Serbisë Aleksandër Vuçiç deklaroi për gazetën parisiene “Mond” që në çështjen e Kosovës dhe raportet me Prishtinën pritet më e vështira, por nëse arrijmë paqen atëherë për Ballkanin çdo gjë është e mundur.

“Fjala është për fatin e qindra mijëra njerëzve, për konfliktin shekullore territorial. Kjo është kyqe: nëse kjo çështje nuk zgjidhet, Serbia nuk do të ketë të ardhme, shpjegon presidenti serb  Vuçiç. /KI/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.