Zgjedhjet 2021

Voton 103 vjeçarja nga Vërbani i Vitisë

E moshuara 103 vjeçare nga Vërbani i Vitisë, ka ushtruar të drejtën e votës.

Ajo ishte shoqëruar nga një familjar i cili e ndihmonte gjatë procesit të votimit.

E moshuara tha se ndjehet si me qenë e re dhe ka dëshirë të ecë vetë.

“S’ni bile, sikur mi pas 15 vjet. Kush për krahi skam qef mem rrok, vet kam qef me hec”, tha ajo për Scanner.