Kosova

Votimi nëpërmjet fotografive

Qytetarët e Kosovës po votojnë për zgjedhjet e parakohshme parlamentare, pas më pak se një vit e gjysmë nga zgjedhjet e fundit.

Qendrat e votimit janë hapur në ora 07:00 dhe do të mbyllen në ora 19:00.

Ajo që i veçon këto zgjedhje është se po zhvillohen në kohë pandemie, si dhe në mot të ftohtë ku temperaturat sillen mes -9 e – 3 gradë Celsius.

Shërbimi i votimit u ofrohet edhe të infektuarve me COVID-19 nga ekipet mobile të KQZ-së.
Shërbimi i votimit u ofrohet edhe të infektuarve me COVID-19 nga ekipet mobile të KQZ-së.
Moti i ftohtë dhe bora vështirësojnë lëvizjen e ekipeve mobile.  
Moti i ftohtë dhe bora vështirësojnë lëvizjen e ekipeve mobile.
Qytetarët e Kosovës po votojnë të dielën për zgjedhjet e parakohshme parlamentare.
Qytetarët e Kosovës po votojnë të dielën për zgjedhjet e parakohshme parlamentare.
Procesi i votimit zhvillohet nën masa pandemie, me maska dhe duke mbajtur distancën sociale
Procesi i votimit zhvillohet nën masa pandemie, me maska dhe duke mbajtur distancën sociale
Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, ka votuar e para në qendrën e votimit në Fakultetin Teknik.
Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, ka votuar e para në qendrën e votimit në Fakultetin Teknik.
Qendra e votimit në sallën "1 tetori", në Prishtinë.
Qendra e votimit në sallën “1 tetori”, në Prishtinë.
Qendrat e votimit janë hapur në ora 07:00 dhe do të mbyllen në ora 19:00.
Qendrat e votimit janë hapur në ora 07:00 dhe do të mbyllen në ora 19:00.
Votuesit respektojnë mbajtjen e distancës gjatë votimit në një vendvotim në Prishtinë.
Votuesit respektojnë mbajtjen e distancës gjatë votimit në një vendvotim në Prishtinë.
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë ka njoftuar se procesi i votimit për zgjedhjet e parakohshme parlamentare është duke u zhvilluar me rregull.
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë ka njoftuar se procesi i votimit për zgjedhjet e parakohshme parlamentare është duke u zhvilluar me rregull.
Votuesit me maska por pa mbajtur distancën presin për të votuar në një vendvotim në Mitrovicën Veriore.
Votuesit me maska por pa mbajtur distancën presin për të votuar në një vendvotim në Mitrovicën Veriore.
Vendvotim në Mitrovicën Veriore.
Vendvotim në Mitrovicën Veriore.
Procesi zgjedhor në Mitrovicën Veriore kësaj radhe po zhvillohet pa mbikëqyrjen e OSBE-së.
Procesi zgjedhor në Mitrovicën Veriore kësaj radhe po zhvillohet pa mbikëqyrjen e OSBE-së.
Të drejtë vote në zgjedhjet e 14 shkurtit kanë 1.794.862 qytetarë, të cilët do të mund të votojnë në 888 qendra të votimit, me 2.382 vendvotime në 38 komunat e Kosovës. 
Të drejtë vote në zgjedhjet e 14 shkurtit kanë 1.794.862 qytetarë, të cilët do të mund të votojnë në 888 qendra të votimit, me 2.382 vendvotime në 38 komunat e Kosovës.
Vendvotim në Mitrovicën Veriore.
Vendvotim në Mitrovicën Veriore.
Një burrë shihet pranë një kutie votimi gjatë zgjedhjeve parlamentare në Prishtinë, Kosovë, 14 shkurt 2021.  
Një burrë shihet pranë një kutie votimi gjatë zgjedhjeve parlamentare në Prishtinë, Kosovë, 14 shkurt 2021.
Një votues me maskë mbrojtëse duke votuar në Mitrovicën Veriore.   
Një votues me maskë mbrojtëse duke votuar në Mitrovicën Veriore.
Qendër votimi në Mitrovicën e Veriore ku shihet se nuk po respektohet mbajtja e distancës. 
Qendër votimi në Mitrovicën e Veriore ku shihet se nuk po respektohet mbajtja e distancës.