Kosova

Von Cramon: Osmani ka të drejtë, mirë që ka politikanë të përgjegjshëm

Raportuesja e Parlamentit Evropian për Kosovën, Viola Von Cramon përmes një postimi në Twitter ka thënë se Vjosa Osmani ka të drejtë për ato që ka thënë mbrëmë në emisionin DESKU në KTV.

Ajo thotë se është mirë që ka politikanë të përkushtuar dhe të përgjegjshëm në parlamentin e Kosovës.

“Vjosa Osmani ka të drejtë. Pajtohem me të gjitha ato që ka thënë. Është mirë të lexoj se ka politikanë të përkushtuar dhe të përgjegjshëm në parlamentin e Kosovës që e dinë se çfarë po bëjnë”, ka shkruar Von Cramon në Twitter.

Image

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.