SPORT

Volejboll, terminët e ndeshjeve 09/10 nëntor

Vikendin që po vjen do të zhvillohet xhiroja e pestë në Superligën e Kosovës në volejboll, në konkurrencën e femrave dhe meshkujve.

Terminët e ndeshjeve mund t’i gjeni në linkun më poshtë:

Ndërsa po në këtë vikend do të zhvillohet edhe xhiroja e katërt në Ligen e parë.

Terminët e ndeshjeve mund t’i gjeni në linkun më poshtë: