Kosova

Vlora Dumoshit i hapin llogari të rrejshme në Facebook

Ministrja në detyrë e Kulturës, Vlora Dumoshi, ka bërë të ditur se i është hapur një llogari e rrejshme në Facebook.

Ajo ka thënë se disa individë hapjen e llogarive të rrejshme në rrjete sociale e konsiderojnë luftë dhe në këtë betejë dëshirojnë përçarje në mes anëtarëve të LDK-së.

“Profili në rrjetin social Facebook me emrin tim, nuk është nën kontrollin tim, por autori do të zbulohet në kohë të shpejtë. Veprimet e dëmshme të mashtruesve të cilët qëndrojnë prapa profileve të pavërteta do t’i demantojë Policia e Kosovës, aty ku kam hapur rastin në fjalë. Megjithatë, këto veprime të tyre do të mbesin prapa për shumë milje, dhe nuk do të ngadalësojnë ushtrinë e LDK-së”, shkruan Dumoshi./Telegrafi/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.