Kosova

Vjosa Osmani ka në agjendë një takim të rëndësishëm për sot

Sipas njoftimit nga Drejtoria për Media dhe Marrëdhënie me Publikun, Kryetarja e Kuvendit të Republikës së Kosovës Vjosa Osmani, ka në agjendë një takim të rëndësishëm për sot – përcjell Kosova.info

Bëhet fjalë për Rainer Wieland, i cili është nënkryetar në Parlamentin Evropian.

Kryetarja Osmani do ta mirëpres Wieland-in në kabinetin e saj, në orën 11: 30./Kosova.info/