Kosova

Vjosa Osmani: Fyerjet nuk do t’ia fal kurrë LDK-së

Nënkryetarja e LDK-së Vjosa Osmani ka folur rreth ofendimeve që po i bëhen, sipas saj, nga njerëz të “shtëpisë së saj”. Duke mos përmendur emra, Vjosa Osmani tha se bëhet fjalë për fyerje nga më të ndryshme në publik nga “shtëpia e saj”,  duke iu referuar kështu partisë nga e cila ajo vjen – LDK.

“Gabimet që i bën Vetëvendosje i paguan Vetëvendosje. Ata e paguajnë çmimin e gabimeve të tyre. Unë kam dal në garë për shtëpinë time, LDK-në dhe nuk pajtohem me dërgimin e letrave prapa shpinës nga njerëz të shtëpisë sime në SHBA dhe Berlin”, ka thënë Osmani në T7.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483