Show Biz

Vjen në jetë princi i tretë nga familja mbretërore

LONDON, UNITED KINGDOM – MARCH 12: (EMBARGOED FOR PUBLICATION IN UK NEWSPAPERS UNTIL 24 HOURS AFTER CREATE DATE AND TIME) Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge attend the 2018 Commonwealth Day service at Westminster Abbey on March 12, 2018 in London, England. (Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Është djalë !

Fëmiju i tretë mbretëror sapo ka arritur në pallatin “Kensinton ”

Pak më parë është parë dukesha Kate Middleton dhe Princ William në paraqitjet e tyre glamuroze gjatë prezentimit dhe njoftimin me femijun e tretë të tyre .

Mediat britanike, shkruajnë se foshnja i tretë i princit William dhe Kate, peshon 3.8 kg. Tashmë Britania do të ketë një princ të ri.

Aty ishin të pranishëm të gjithë mysafirët e nderit nga të gjithë vendet dhe mbretërit e ndryshme ku u përcoll dhe ceremoniali i zakonshem me shumë tradita. /Kosova.info/