Kuriozitet

Video/E keni parë këtë metodë të pastrimit të borës?

Një person nga Kettucky i ShBA-së u bë viral për idenë e tij jokonvencionale për pastrimin e borës në shtëpinë e tij me një flakëhedhëse.

Timothy Browning tronditi ndjekësit pasi një i afërt e filmoi atë duke qëndruar në oborrin e tij me një veshje banjoje të bardhë, çorape, pantofla dhe një kapelë, duke rikrijuar “Kushëririn Eddie” nga filmi “National Lampoon’s Christmas Pacations”.

Megjithatë, ajo që fitoi vëmendjen e internetit ishte metoda e tij unike për ta hequr borën nga rruga me pajisjen që hedh flakë.