Kombëtare

Vidhen para të gatshme dhe stoli në Mamushë

Policia e Kosovës ka njoftuar se një rast i vjedhjes së rëndë ka ndodhur gjatë ditës së djeshme në Mamushë, shkruan Kosova.info.

Ankuesi mashkull K-Turk ka informuar se persona të panjohur kanë depërtuar në shtëpinë e tij dhe kanë vjedhur para të gatshme dhe stoli ari.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.