Video

Videoja tregon se tragjedia mund të ndodhë sa hap e mbyll sytë

Një video e postuar në rrjetet sociale tregon aftësitë e një fëmije të vogël të hipë kudo pa ditur se mund të rrezikojë dhe jetën.

Në video fëmija 2 vjeç arrin të ngjisë shkallët e pishinës të vendosur në oborrin e familjes së tij, të cilat janë dizenjuar në mënyrë të tillë që të mos ngjiten.

Nëse prindërit e ti nuk do të ishin afër mund të ndodhte dhe një tragjedi. Videoja është tregues se prindërit duhet të jenë shumë të kujdesshëm ndaj fëmijëve të tyre, pasi e keqja mund të bëhet në momentin kur nuk e pret.