Life Style - Funny

Videoja që i ka habitur të gjithë, shikojeni çka i bën ky burrë makinës ‘Jugo’

Burri, i pakënaqur me mënyrën se si fqinji i tij parkoi “Jugo” -në e tij, vendosi ta bënte vetë, dhe fjalë për fjalë “ri-parkoi” makinën në një mënyrë gazmore.

Në video shihet se si një burrë, e kap makinën nga pjesa e pasme dhe duke përdorur forcën e parkon atë në një mënyrë më të mirë.

Videoja këtyre ditëve është bërë virale në rrjetet sociale.

Shfaq më shumë
//ugroocuw.net/4/3473483