Kombëtare

VIDEO/ Ushtria ‘pushton’ rrugët e Tiranës

Pa një vendim parlamenti, sot në rrugët e Tiranës janë ‘pushtuar’ nga ushtria.

Sicc edhe shikohet në video, policisë në terren i është bashkuar dhe ushtria.

Më herët SYRI.net shkroi se ushtria do ti bashkohet policisë

Ministria e Mbrojtjes bën me dije se duke nisur nga sot Forcat e Armatosura do të monitorojnë bashkë me policinë lagjet e kryeqytetit.

Ndërkohë, MM bën me dije se për çdo qytetar që do të konstatohet se nuk respekton oraret dhe rregullat e vendosura e tashmë të bëra publike, do të veprohet përmes masave administrative përkatëse të publikuara ditët e fundit.

Kujtojmë se dje u gjobitën 165 qytetarë, të cilët nuk respektuan fashën e orarit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.