Bota

VIDEO/ Seriali i njohur parashikon sërish në avancë pandeminë që ka kapluar botën

Seriali amerikan “The Simpsons” qëllon sërish në shenjë, parashikon edhe një herë kohë përpara ndodhisë së asaj që u bë një ndër pandemitë më shkatërruese të botës.

Në episodin 21 të sezonit 4, kanë qenë edhe dy gjëra që “pritet të shqetësojnë botën në vitin 2020”: një insekt vdekjeprurës dhe pandemia e koronavirusit.

Ka devijime në detaje, siç është përhapja e virusit, por disa ngjashmëri janë të jashtëzakonshme, siç vëren “CNET”.

Seriali i njohur qëllon prapë në shenjë, parashikon

Disa insekte vdekjeprurëse janë parë në veriperëndim të SHBA-së. Në rastin më të keq, insektet madje mund të çojnë në vdekje te njerëzit me kafshimin e tyre.

Seriali i njohur qëllon prapë në shenjë, parashikon

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.