Life Style

VIDEO provokuese nga Morena Taraku

U publikuan biseda e lajme të ndryshme lidhje me skandalin e Morena Tarakut, por ajo po vazhdon stilin e sajë te jetesës luksoze.

Dhe Morena Taraku u kënaq, duke bërë video në Tik Tok, video këto të cilat po i hedh në Instagram.

Në vieon e hedhur në Instagram ajo shihet e veshur me robdishan, ndërsa në duar mbante dy qenushë.

Përveç se dukej interesante, Morena nuk i la fort vend imagjinatës.