Kuriozitet

VIDEO/Prindërit bëhen kreativë, krijojnë palestër në kushte karantine për fëmijët

Karantina është shumë e vështirë për këdo dhe sidomos për prindërit me fëmijë të vegjël.

Mund të jetë shumë e vështirë t’i argëtosh ata në këto ditë pandemie, duke qënë se ccdo park, qendër rinie apo palestër është mbyllur për të shmangur përhapjen e COVID-19.

Por këta prindër duket se kanë gjetur zgjidhjen perfekte për t’i mbajtur fëmijët aktivë.

Në videon që kanë ndarë vetë ata në rrjete sociale shohim metodat kreative që kanë përdorur për të krijuar një palestër në kushte shtëpie.