Kosova

Video/ Paragjykimet për shaminë burojnë nga Serbia – thotë deputetja Ismaili

Deputetja e PDK-së, Besa Ismaili, ishte e ftuar në “#Gjesi” ku foli për karrierën e saj në politikë, paragjykimet dhe atë se sa gratë i japin mbështetje njëra-tjetrës. Sipas Ismailit, paragjykimet për shaminë, pos tjerash, burojnë nga Serbia.

Ndërkohë, ajo shtoi se paragjykime që vijnë nga institucionet e caktuara janë më të rrezikshme sesa ato individuale.