SHËNDETËSIA

VIDEO në 3D: Ja si i shkatërron mushkëritë koronavirusi

Kjo video e frikshme në 3D tregon se si i shkatërron mushkëritë koronavirusi. Videoja është bërë nga mjekët e spitalit të universitetit ‘George Washington’ në SHBA.

Ata kanë projektuar virtualisht dëmtimet që ka pësuar në mushkëri një pacient amerikan.

Kur ai u pranua në spital, pacienti te të 50-tat, nuk kishte probleme. Por sapo u vendos në kujdesin e mjekëve, mushkëritë u dëmtuan në mënyrë të pabesueshme.

Inflamacioni me ngjyrë jeshile është i dukshëm. Ai u vendos në respirator.

Megjithëse shumë njerëz e kalojnë lehtësisht infeksionin, të tjerë vuajnë dhe mund të ndërrojnë jetë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.