Bota

VIDEO ME DRON/ Milano, qyteti i fjetur që pret fundin e makthit

Milano, qyteti kryesor ekonomik dhe jo vetëm, duket një vend i braktisur me rrugët e boshatisura dhe pa gjallërinë e saj të përhershme 24-orëshe.

Siç shihet në videon e mëposhtme, të kapura nga droni, metropoli italian duket një qytet i fjetur që pret fundin e makthit që mban emrin “COVID-19”.

Italia, si një ndër shtetet më të goditura nga Coronavirusi, deri në momentet që flasim numëron të 92,472 të infektuar dhe 10,023 viktima, duke qenë vendi i parë në botë sa i përket humbjeve të jetës.

Kliko këtu për: VIDEO

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.