VIDEO/ Makina plot me shalqi manovra të rrezikshme në autostradë

Faqja “Aksidente Rrugore” ka postuar në “Facebook” një video mjaft interesante dhe njëkohësisht shqetësuese.

Në pamje, duket qartë një makinë, e mbushur me shalqi, që “lëkundet” në austostradën Levan – Fier.

Postimi:

A mjafton vetem gjoba per këtë “shofer”?!

Shiko manovrat e rrezikshme që bën në autostraden Levan-Fier! [😳]

https://www.facebook.com/watch/?v=116987537172315

Go to TOP