DOSSIER

VIDEO/ Kjo është zanafilla e karantinës

Përhapja globale e një koronavirusi me origjinë nga Kina, ka bërë që shumë udhëheqës botërorë të zbatojnë një traditë të lashtë për të kontrolluar sëmundjen: karantinën. Por, sa e efektshme është ajo dhe ku e ka zanafillën? Ndiqni vëzhgimin e REL.