Show Biz

VIDEO/ “Kisha 20 vite pa qarë”, Brad Pitt flet për gabimet dhe varësinë ndaj alkoolit

Brad Pitt ka bërë një rrëfim të sinqertë pas divorcit me bashkëshorten Angelina Jolie dhe akuzave se abuzonte me alkoolin dhe madje bëhej dhe i dhunshëm.

Në një intervistë të realizuar nga aktori i njohur, Anthony Hopkins, Brad pranoi se kishte pasur probleme me alkoolin kur tha se “e pa si një shpëtim”.

Duke folur për gabimet e tij të së kaluarës, ylli i filmit “Ad Astra” tha se është më i interesuar se si reagojnë njerëzit pasi hasin probleme. Qasja ndaj tyre ka më tepër rëndësi për Brad.

Ylli i Hollivudit pranon se ende mund ta humbasë toruan herë pas here: “Unë i heq duart nga timoni … jam njerëzor”.

Një tjetër deklaratë e aktorit tregoi se ka kaluar vërtet kohë të vështira.

Brad tha se ka 20 vite që nuk qan, por kohët e fundit është bërë më emocional dhe preket shumë nga fëmijët e tij, lajmet, miqtë.

“Kjo është një shenjë e mirë”, shtoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.