Kuriozitet

VIDEO/Gazela përpiqet të largohet nga krokodili, e shypëton hipopotami

Një gazelë nuk pranoi të dorëzohej para një krokodili, por vendosi të provonte fatin e saj dhe të notonte drejt bregut. 


Pikërisht në momentin, kur duket se krokodili po e kap atë, një hipopotam sulmon krokodilin.
Videoja shokuese e këtij momenti ka bërë xhiron e botës dhe ka mahnitur të gjithë që e kanë parë.