Kosova

VIDEO/Gashi mbron Bahtirin: Nuk ka element të veprës penale

Avokati Tomë Gashi i cili është përkrahës i Vetëvendosjes, sepaku ne deklaratat e tija publike, ka treguar se po mbron kryetarit AGIM BAHTIRI, i cili është edhe zyrtar i lartë i Lëvizjës VETËVENDOSJE.

“Ju njoftoj se ai per kete deklarat ka dhene sqarimet e duhura , dhe dëgjojeni vet,ai thotë…mos hyni ne një konflikt vllavrasje.

Pra ketu jo qe nuk ka asnjë element te vepres penale nga neni 141 i Kodit Penal te Kosoves , por ka vetem  tentim të dëmtomit te imazhit te tije te Kryetarit shume te sukseshem te Mitrovices  dhe te Lëvizjës VETËVENDOSJE! vleresone vet!”, shkruan Gashi.

Shfaq më shumë