Kuriozitet

VIDEO/ Era e fortë hedh priftin në det

Besimtarë të shumtë, edhe pse kishte një erë tmerrësisht të tërbuar, i janë bashkuar sot ceremonisë së kryqit të shenjtë, të mbajtur në Skala Kefalonia, Greqi.

Por era ishte aq e fortë sa e hodhi priftin poshtë, ndërsa ai u përpoq ta hidhte kryqin në ujë.

Prifti u ngrit me ndihmën e të pranishmëve dhe hodhi kryqin në përpjekjen e dytë.

Kryqi u lidh me litar për shkak të detit të stuhishëm, ndërsa një grua e guximshme hyri në ujërat e ngrira dhe e kapi.