Show Biz

VIDEO/ Çfarë dëshiron të thotë Rita Ora me këtë, ‘pikturon’ këtë gjë në brendësi të buzëve të saj

Rita është shumë  aktive në  rrjetet sociale.

Ajo së fundmi po e shijon suksesin e këngës ‘How  to be lonely’.

E pikërisht fjalën Lonely, Rita e ka bërë  tatuazh nën buzën e poshtme.

Kujtojmë  që  kënga dhe klipi i saj i ri po vlerësohet edhe nga mediat më  më  nam në  botë .