Life Style - Funny

VIDEO/ Britney Spears dogji aksidentalisht palestrën në shtëpinë e saj

Britney Spears e ka djegur palestrën e saj.

Këngëtarja Britney Spears e ka ndarë lajmin e hidhur.

Së fundmi ajo ka treguar se e dogji aksidentalisht palestrën në shtëpinë e saj.

“Përshëndetje njerëz, unë jam në palestrën time tani. Unë nuk kam qenë këtu që gjashtë muaj sepse kam djegur palestrën time, për fat të keq”, tha Spears, 38-vjeçe. “Unë kisha dy qirinj dhe, po … një gjë çoi tek tjetra dhe unë e dogja atë”.

“Për fat të keq tani kam vetëm dy pjesë të pajisjeve dhe një pasqyrë të njëanshme. Por mund të jetë shumë më keq, kështu që jam mirënjohëse. Gjithsesi më pëlqen të punoj më mirë jashtë”, ka përfunduar ajo.

Kujtojmë se kjo nuk është hera e parë e saj, para shumë vitesh këngëtarja i vuri zjarrin një pjese të apartamentit në Nju Jork, pasi kishte lënë një qiri ndezur.