Bota

VIDEO 18+/ Seks në një makinë zyrtare të OKB-së në Izrael

OKB ka filluar një hetim zyrtar për një video që u shfaq në internet nga Tel Aviv, në të cilën një burrë dhe një grua bëjnë seks në një makinë me simbolet e organizatës. Kjo u njoftua sot në një konferencë nga Stefan Dujarric, një zëdhënës i Sekretarit të Përgjithshëm të OKB, shkruan Today News, transmeton Kosova.info

“Mund të them që jemi të tronditur dhe shumë të shqetësuar për pamjet e videos. Kjo sjellje është e drejtuar kundër gjithçkaje për të cilën ne duam, ”tha Dujarric.

Sipas tij, një hetim tani është nisur dhe personat në video janë identifikuar tashmë. “Kolegët tanë nga Zyra e Shërbimit të Mbikëqyrjes së Brendshme të OKB-së kanë filluar një hetim, dhe po shkon shumë shpejt.

Ne përcaktuam vendin ku ndodhi incidenti. Personat e gjetur janë pjesë e OKB-së për të monitoruar respektimin e armëpushimit, “shpjegoi Dujarric.

Në momentin e seksit skandaloz në sediljen e pasme, makina e OKB-së ishte duke udhëtuar në një rrugë qyteti shumë të ngjeshur në mbrëmje.