OPINION

Veterani i UÇK-së/ Kryeministër shkarko këshilltarin tënd Almir Veliji nga pakica boshnjake për fyerjet e tij kundër PSHDK-së

I ndëruar Abdullah Hoti, Kryeministër i Republikës së Kosovë shkarko këshilltarin tënd Almir Veliji nga pakica boshnjake për fyerjet e tij kundër z.Emanuel Demaj botues medial sekretar i PSHDK dhe atdhetar i nderuar .

Ne Kosovën 95% shqiptare i çmojmë dhe pakicat etnike diversitetin kulturor, po ju duhet ta dini se PSHDK nuk është parti fetare, po parti kombëtare , dhe ne shqiptaret jemi një, padallim feje krahine ideje, e nuk na përçan njeri .

Kryeministër shkarkoje këtë zoteriun , me fol për vlerat njerëzore atdhetare profesionale te z.Emanuel Demaj, duhen shkrime të tëra .

Me dashamiresi :Erald Selca jurist ish luftëtar i orëve të para të UÇK

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.