Kosova

Veseli për takimin e Sveçlës me Gjuriqin: Ata i mohojnë masakrat, njerëzit tanë iu ulen në tavolinë

Ne jemi duke heshtur, Kuvendi i Kosovës. Shumica e masakrave kanë dëshmi’’

Kadri Veseli nga Partia Demokratike e Kosovës habitet se si Xhelal Sveçla u ulë në një tavolinë me Marko Gjuriqin, njeri i cili po mohon edhe masakrën e Reçakut, sikurse zyrtarë të tjerë serbë.

‘’Cila është mençuria e tyre në Tiranë. Ironia e fatit, Vuçiqi e mohon masakrën, kurse njerëzit tanë takohen si pa të keq. Ku është problemi i tyre. Ata në momentin kur ne jemi të pjekur dhe serioz, ata do ta dijnë peshën e përgjegjësisë si shtet. Krimet e tyre nuk janë spontane dhe pa paramendim’’.

‘’Ne jemi duke heshtur, Kuvendi i Kosovës. Shumica e masakrave kanë dëshmi’’

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.