Kombëtare

Veseli: Kosova ka ngecur prej kur Qeverinë nuk e udhëheq PDK-ja

Lideri i PDK-së, Kadri Veseli, ka vizituar sot edhe fshatrat Dobërçan, Përlepnicë dhe Zhegës të Komunës së Gjilanit.

Veseli ka thënë se Kosova ka ngecur prej kur Qeverinë nuk e udhëheq Partia Demokratike e Kosovës, prandaj më nuk kemi kohë për të humbur.

“Ngado që po takoj qytetarë, të gjithë Partinë Demokratike të Kosovës e kanë shpresë për një të ardhme më të mirë.

Edhe banorët e fshatrave Dobërçan, Përlepnicë dhe Zhegër të Gjilanit e mbështesin vizionin e Partisë Demokratike të Kosovës.

Kosova ka ngecur prej kur Qeverinë nuk e udhëheqim ne. Prandaj, nuk kemi më kohë për të humbur.

Vetëm ata që e njohin rrugëtimin e Kosovës, i pranojnë vlerat, mundin, sakrificat, sukseset dhe gabimet, e dinë saktë se cili është drejtimi më i mirë që duhet të marrë vendi ynë”, ka shkruar Veseli.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.