EKONOMI

Veseli-Butel, biseduan për emërtimin gjeografik të origjinës së produkteve, konkretisht të djathit

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, priti në takim ambasadoren e Francës në Prishtinë, Marie-Christine Butel, me të cilën kanë diskutuar për tema të ndryshme, që lidhen me ekonominë dhe investimet në Kosovë.

Ministri Krasniqi bëri të ditur se kanë biseduar për rritjen e bashkëpunimit ekonomik ndërmjet Kosovës dhe Francës, si dhe për mundësitë e investimeve që ofron Kosova për investitorët strategjikë. Ai, gjithashtu e ka falënderuar ambasadoren për mbështetjen e vazhdueshme, që Franca i ka dhënë Kosovës në periudha të ndryshme kohore.

Po ashtu, në takim është biseduar edhe për emërtimin gjeografik të origjinës së produkteve, konkretisht të djathit. /Kosova.info/