Vërshime të shpejta e erëra të forta në kryeqytet, komuna apelon për kujdes

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se sot do të ketë vërshime të shpejta dhe erëra të forta gjatë ditës.

Kjo sipas paralajmërimit të Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës. Komuna bën thirrje për qytetarët që të qëndrojnë larg pemëve, objekteve e shtyllave elektrike. /Kosova.info/

Go to TOP